Küldetés | Trexin Kft. - Fémszekrény - Fémbútor - Irodaberendezés - Raktárberendezés,... Bármi, amire Önnek szüksége lehet!

Küldetés

Környezettudatosság, rend, biztonság…

Környezetünk megóvása közös érdek

Elhivatottan küzdünk azért, hogy Magyarországon a környezetbarát és újra hasznosítható fémbútorok felhasználási aránya közelítsen az Európai Uniós átlaghoz, és ezzel is hozzájáruljunk környezetünk, különös tekintettel az erdők védelméhez, hogy megőrizzük azokat az utókor számára.
Ezen célok eléréséhez különböző fémbútorok forgalmazásával támogatjuk a cégek környezettudatos cégkultúrájának fenntartását, szintjének emelését.

A cégek fejlődésének alapja a Rendszerben gondolkodás  

Szándékunk, hogy segítséget nyújtsunk a magyar vállalkozásoknak egy jól áttekinthető, könnyen alkalmazható, renden alapuló vállalati munkakörnyezet kialakításához, hogy képesek legyenek kitűzött céljaikat folyamatosan elérni.

A biztonság mindenkinek fontos

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a hazai vállalkozások mind szélesebb körét olyan megbízható fém tároló-szekrényekkel - és rendszerekkel ismertessük meg, melyek alkalmazásával értékeiket, dokumentumaikat, termékeiket hosszú távon biztonságban tudhatják, nyugodt hátteret teremtve ahhoz, hogy saját fejlődési elképzeléseikre koncentrálhassanak.

A BIZTNSÁG a REND megteremtésére épül, amely csak egy átgondolt, KÖRNYEZETTUDATOS magatartással lehet hatékony.