GY.I.K | Trexin Kft. - Fémszekrény - Fémbútor - Irodaberendezés - Raktárberendezés,... Bármi, amire Önnek szüksége lehet!

GY.I.K

1. Miért fém és miért ne fa bútort vásároljak?

Tartósabb (költséghatékonyabb), környezetbarát és újrahasznosítható (nem kell erdőket pusztítani) . A fémbútor bizonyos szintig hőálló, így nő a fémbútorral felszerelt helyiségek tűzbiztonsági mutatója.

2. Miben különböznek a TREXIN Kft. termékei más gyártók hasonló termékeitől?

Első osztályú acélból dolgozunk nagyobb lemezvastagsággal, amely által nő a bútor terhelhetősége és eltarthatósága. Mivel a központi gyárunk (TRIUMPH) Angliában van, a technológia és gyártási fegyelem ennek megfelelően garantáltan folyamatosan magasabb színvonalú. A legkedvezőbb fogyasztói árakat tudjuk kínálni; Cégcsoportunknak 12 gyára van Európában, amelyek az alapanyagbeszerzést a legoptimálisabb, alacsony szinten képesek tartani.

Európában piacvezetők vagyunk, a Világon pedig a másodikak. Magas (2-15 éves) garanciális kötelezettséget vállalunk az általunk forgalmazott termékekre.

3. Milyen gyorsan tud a Trexin Kft. a fémbútor-piaci trendek változásaira reagálni?

A Cégcsoport nemzetközi hírű designer és ergonómiai szakember stábbal (olasz, német, norvég, stb.) dolgozik, akik folyamatosan figyelik az igények változásását és a technológia újításokat, amelyeket a lehető legrövidebb idő alatt be is építenek a mindenkori árukínálatba.

4. Milyen árkategóriát képviselnek az itt található termékek?

A TRIUMPH a fémbútor-piac Mercedes-e a gyártott minőségben, árban viszont csupán középkategóriás árszinten forgalmazzuk ezeket a termékeinket. Hogy miért? Mert piacvezetői státuszunk kínálta előnyünket, a cég stratégiai üzleti szemlélete alapján megosztjuk vevőinkkel: a kevesebb hosszútávon több; MINDENKINEK !

5. Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárláskor?

  • Design
  • Minőség
  • Ár/Érték arány
  • Garancia

Az általunk kínált termékek valamennyi kategóriában maximálisan megfelelnek a magyar és nemzetközi elvárásoknak.

6. Hogyan történik a termékek kiszállítása, beállítása, összeszerelése?

A termékek kiszállítását km-alapú díjszabás mellett vállaljuk, nagyobb mennyiségek esetén egyedi megállapodás alapján van lehetőség ingyenes kiszállításra.
A megrendelt termékek helyszíni összeszereléséről / beállításáról, valamint a felesleges csomagolóanyag összegyűjtéséről és elszállításáról szakembereink és munkatársaink ingyenesen gondoskodnak.

7. Mennyi időn belül kaphatom meg a megrendelt termékeket?

Szállítási határidőnk a megrendelt mennyiségtől és típustól függően általában 2-4 hét. Bizonyos – gyakrabban keresett termékek esetén – raktárról is tudunk vevőinknek azonnal szállítani.

8. Mi a helyzet az egyedi színek rendelésével ? Tervezés / tanácsadás ?

Az alapszínek mellett bármilyen egyéni színigény kielégíthető.